Cehia Tornada / O tornadă a făcut ravagii în Cehia. Frontul atmosferic ... / Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter.

Cehia Tornada / O tornadă a făcut ravagii în Cehia. Frontul atmosferic ... / Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter.. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. 3 oameni au murit și peste.

Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. Cehia, lovită de o tornadă. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic.

Șoferi blocați de 15 ore pe autostradă, după tornada ...
Șoferi blocați de 15 ore pe autostradă, după tornada ... from universul.net
Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. O tornadă a distrus un sat întreg (video)! Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. 3 oameni au murit și peste. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Cehia, lovită de o tornadă. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini.

Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

Na putu tornada našlo se sedam opština, a najteže je pogođena pokrajina južna morava, prenosi rojters. O tornadă a distrus un sat întreg (video)! Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. O uriașă tornadă a devastat mai multe sate. Sute de case au fost, de asemenea, avariate în regiunea moravia de sud. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Mai multe persoane au murit în urma unei tornade care a avut loc în cehia. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Moćna oluja nosila je krovove s kuća i zgrada. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

O uriașă tornadă a devastat mai multe sate. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în.

VIDEO Tornadă extrem de puternică în Cehia: Distrugeri ...
VIDEO Tornadă extrem de puternică în Cehia: Distrugeri ... from www.criteriul.ro
Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în urma furtunii au izbucnit și incendii, potrivit imaginilor postate pe. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. 3 oameni au murit și peste. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a.

Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a.

Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini. O tornadă a distrus un sat întreg (video)! Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Trei persoane au murit și zeci au fost rănite, potrivit autorităților, după ce o furtună extrem de violentă, inclusiv o tornadă, a lovit joi regiunea moravia de sud, devastând mai multe sate din zonă. Na putu tornada našlo se sedam opština, a najteže je pogođena pokrajina južna morava, prenosi rojters. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. Moćna oluja nosila je krovove s kuća i zgrada. 3 oameni au murit și peste.

Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia. Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în urma furtunii au izbucnit și incendii, potrivit imaginilor postate pe.

Ca după război! O TORNADĂ URIAȘĂ a făcu PRĂPĂD în Cehia ...
Ca după război! O TORNADĂ URIAȘĂ a făcu PRĂPĂD în Cehia ... from media.publika.md
Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia. Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter.

O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti.

Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Moćna oluja nosila je krovove s kuća i zgrada. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. O uriașă tornadă a devastat mai multe sate. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. Mai multe persoane au murit în urma unei tornade care a avut loc în cehia. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook