Osmaniye Deprem / Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem… Son depremler - Son ... : Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi.

Osmaniye Deprem / Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem… Son depremler - Son ... : Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi.. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Depremin 18,97 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 17.36'da. Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı.

Deprem, çevre illerde de hissedildi. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye deprem haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye'de saat 17.36'da richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Osmaniye'de deprem fırtınası - Mersin Haberleri - Sonses ...
Osmaniye'de deprem fırtınası - Mersin Haberleri - Sonses ... from www.sonses.tv
Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi verilerine göre, saat 17.36'da meydana gelen depremin büyüklüğü 4.3 olarak açıklandı. Osmaniye lalegolu toprakkale'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye deprem haberleri sayfasında osmaniye deprem ile ilgili son dakika güncel osmaniye deprem haberlerini son osmaniye deprem gelişmeleri ve osmaniye deprem haberleri burada. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünden alınan bilgiye göre. Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

04 nisan 2020 cumartesi 07:03.

Son dakika deprem haberi az önce geldi. Kandilli rasathanesi verilerine göre, saat 17.36'da meydana gelen depremin büyüklüğü 4.3 olarak açıklandı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde bağlı lalegölü osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4.3 büyüklüğündeki deprem nerelerde. Osmaniye deprem haberleri, gelişmeleri ve osmaniye deprem fotoğrafları yer alıyor. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi verilerine göre deprem saat 17.43'te. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Son depremler osmaniye'nin yoğunoluk ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Osmaniye deprem haberleri sayfasında osmaniye deprem ile ilgili son dakika güncel osmaniye deprem haberlerini son osmaniye deprem gelişmeleri ve osmaniye deprem haberleri burada. Depremin saat 17.36'da yerin 9 kilometre altında meydana geldiği bildirildi. Osmaniye'de deprem, osmaniye esenli sumbas köyü yakınlarında 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi. Depremin 18,97 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Osmaniye'de saat 17.36'da richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Osmaniye'de deprem sonrası ortaya çıktı! Herkes şoke oldu...
Osmaniye'de deprem sonrası ortaya çıktı! Herkes şoke oldu... from www.kanalmaras.com
Osmaniye'de deprem kaç şiddetinde oldu? Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi. Osmaniye'de 17.36'da afad verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'de 17.36'da afad verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Osmaniye'nin sumbas ilçesinde saat 13.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Osmaniye\'nin sumbas ilçesi merkezli richter ölçeğine göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana sumbas'da daha sonra 3.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Osmaniye'de 17.36'da afad verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Osmaniye deprem haberleri, gelişmeleri ve osmaniye deprem fotoğrafları yer alıyor. Kandilli rasathanesi'nden alınan son verilere göre osmaniye'de saat 03.24'de 3.4, saat 03.23'de 3.5, büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 17.36'da. Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye lalegolu toprakkale'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'nin sumbas ilçesinde saat 13.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünden alınan bilgiye göre. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

Osmaniye depremi ile ilgili tüm haberleri ve son dakika osmaniye depremi haber ve gelişmelerini i̇zmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem sonrası 5 yaşındaki kızıyla yaşadıklarını anlatan. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Kandilli rasathanesi'nden alınan son verilere göre osmaniye'de saat 03.24'de 3.4, saat 03.23'de 3.5, büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Osmaniye'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi ...
Osmaniye'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Osmaniye deprem haberleri sayfasında osmaniye deprem ile ilgili son dakika güncel osmaniye deprem haberlerini son osmaniye deprem gelişmeleri ve osmaniye deprem haberleri burada. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremin saat 17.36'da yerin 9 kilometre altında meydana geldiği bildirildi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi verilerine göre deprem saat 17.43'te.

Osmaniye deprem haberleri sayfasında osmaniye deprem ile ilgili son dakika güncel osmaniye deprem haberlerini son osmaniye deprem gelişmeleri ve osmaniye deprem haberleri burada. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Osmaniye'de saat 17.36'da richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Son dakika deprem haberi az önce geldi. Kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya devam ediyor. Osmaniye lalegolu toprakkale'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook